Der findes mange gode grunde til at hyre en håndværker

Der findes mange grunde til at alliere sig med en professionel håndværker, hvis man enten står overfor en byggeproces eller er midt i en renovering. Når du bruger en professionel håndværker, såsom en elektriker, er du garanteret gode og kvalitetsbevidste resultater. 

Hvad kan en elektriker lave?

En elektriker er uddannet til at håndtere elektriske systemer på en forsvarlig og ikke mindst professionel facon. Det er dermed også din sikkerhed for, at installationerne overholder alle sikkerhedsmæssige standarder, installeres korrekt og derudover også er både funktionelle og æstetiske i deres udtryk.

En elektriker kan dermed foretage mange forskellige arbejdsopgaver og dækker et relativt bredt felt. Flere af arbejdsopgaverne er strømrelaterede og kan eksempelvis også være at skifte stikkontakterne.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, kan du altid kontakte din lokale elektriker og høre meget mere.

Hvorfor er det smart at skifte stikkontakter – og vælge nyere modeller?

Du kan altid snakke med din lokale elektriker om, hvorfor vedkommende bør skifte dine gamle stikkontakter ud – for der er nemlig penge at spare. Flere af de nye stikkontakter er mere innovative, hvorfor de også er mere strømbesparende. Dette er en god løsning for både pengepungen og for klimaet.

Vælg de grønne løsninger – klimaet siger tak!

I samråd med både en elektriker og en murer vil du kunne vælge mere grønne løsninger. Indenfor elektronik findes der eksempelvis mange grønne alternativer, som er strømbesparende. Du kan altid rådføre dig med din murer og elektriker og finde de løsninger, der er mest klimavenlige. De klimavenlige aftaler har også tendens til at være de mest økonomiske.

Det er dumt at prøve selv – det kan have alvorlige konsekvenser

Selvom mange tror, at de kan fikse elektriske installationer på egen hånd, er dette en fejlagtig antagelse, der kan være fyldt med konsekvenser. Du risikerer eksempelvis at få stød – hvilket både er ubehageligt og ikke mindst en smertefuld oplevelse, der kan være alvorlig. 

Derudover risikerer du også, at installationerne ikke opsættes korrekt, og du dermed ikke får den korrekte – eller det fulde – udbytte ud af din el. Det kan eksempelvis være, at du med én stikkontakt tænder alt lys i et rum. Denne løsning er ofte dyr og ikke mindst unødvendig, da man ofte blot har brug for lys i ét sted i rummet. 

Når du får muret dit nye drømmehus, kan du også bruge en elektriker!

Hvis du skal have – eller i gang med at få – muret dit nye drømmehus, vil du formentligt allerede have allieret dig med en professionel murer. I den forbindelse vil det også være gavnligt at finde en elektriker. Det er nemlig din garanti for, at både murerarbejdet og strømløsninger bliver udført professionelt – og med øje for et godt resultat. 

Du kan således både finde dygtige murer og elektriker, der vil gøre dine boligdrømme til virkelighed! 

Har du hørt om håndværkerfradrag?

Et håndværkerfradrag er i sin enkelhed et fradrag, man kan få i forbindelse med håndværksmæssige ydelser. Det betyder også, at når du hyrer en professionel håndværker – murer, elektriker eller eksempelvis en tømrer eller smed – vil du kunne få et tilskud fra staten på din regning. 

Denne løsning sørger således for, at du får billigere men fortsat professionelt udført arbejde, der overholder alle lovbestemmelser. 

Dermed er dette også en ekstra bonus, som man bør have in mente – og som i høj grad taler op for at vælge den professionelle løsning med eksempelvis en elektriker.

Du kan læse meget mere om betingelser og reglementet for et håndværkerfradrag på bl.a. SKAT.dk – og dermed også undersøge hvordan du står stillet. 

Del:

Relaterede artikler

Solceller til taget: den store guide

Solceller til taget er en bæredygtig og miljøvenlig løsning, der udnytter solens energi til at producere elektricitet. Solceller er små enheder, der er lavet af

Indsend din opgave