Stillads

Hurtig kontakt & Uforpligtende Tilbud

Læs mere om Erhvervsbyggeri

Facaderenovering Søborg

I Murerfirmaet NM ApS laver vi en bred vifte af forskellige opgaver. Et væld af stabile samarbejdspartnere, gør at vi er med på nogle af de større byggeprojekter i København, og hovedstadsområdet generelt.

I nogle af tilfældene står vi udelukkende for murerentreprisen, i andre tilfælde står vi selv for hovedentreprisen. Det kommer meget an på hvilken opgave vi arbejder på, og hvem vi arbejder for.

Vi har været med på alt fra renovering af gamle huse, opførelse af nye sommerhuse, totalrenovering af badeværelser og andre større opgaver. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning for vores kunder.

Murerfirmaet NM ApS er et byggefirma med hovedsæde i Dragør, Amager. Vi har over 10 års erfaring i byggebranchen og specialiseret os i murerarbejde, men har også erfaring med totalentrepriser og erhvervsbyggeri.

Vi har en bred vifte af tilfredse kunder, både private og erhverv. For os er det vigtigt, at arbejdet bliver gjort rigtigt første gang, så du som kunde kun behøver at ringe til os én gang.

Hvis du har brug for en pålidelig samarbejdspartner til dit byggeprojekt, stort som småt, så er Murerfirmaet NM ApS det rette valg.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på Kontakt@murerfirmaet.dk eller udfylde kontaktformularen.

Nybyggeri

Når der skal bygges nyt, har man flere muligheder for at forme projektet, frem for ved en renovering. Det er vigtigt, at bygherren er klar over de muligheder og begrænsninger, der findes i forbindelse med projektet.

Typisk har arkitekten, ingeniøren og bygherren i samarbejde lavet en tilbudsliste, som vi har mulighed for at byde på. Andre gange har vi en større rolle i deltagelsen om hvordan vi tænker projektet kan udformes på en bedre måde.

I de senere år er der kommet et øget fokus på energieffektive løsninger ved både nybyggeri og renovering. Det er derfor vigtigt, at du er informeret om de forskellige muligheder, der findes, så du kan træffe de bedste valg til dit projekt.

Den endelige beslutning er dog altid op til kunden selv. Det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg og komfortabel med processen, så vi bestræber os altid på at holde dig opdateret om udviklingen og tilbyde råd og vejledning undervejs.

Vi arbejder med både private og offentlige kunder, herunder kommuner, boligforeninger og bygherrer.

Skalmuring og gasbeton af typehuse

Et af vores specialer er skalmuring af typehuse. Udover skalmuring laver vi også en masse indvendigt gasbeton arbejde som f.eks. pejse, trapper og skillevægge.

Vi har primært opført typehuse og rækkehuse for Huscompagniet og Danhaus. Det er huse, der er kendetegnet ved at være bygget i serier, hvilket betyder, at de ofte er bygget med de samme metoder og materialer.

Dette har givet os en stor erfaring i arbejdet med denne type byggeri, og vi er derfor godt rustet til at finde den bedste løsning til dit projekt.

Der findes mange forskellige typer typehuse, og hvert typehus har sine egne kendetegn og måder at blive opført på. Derfor er det vigtigt at have en partner, som du kan stole på, når du skal finde den bedste løsning til dit projekt.

Hvis du har brug for en partner til dit typehus- eller rækkehusprojekt, er Murerfirmaet NM ApS det rette valg.

Skalmuring
Netpuds

Ombygninger af loftrum til 1 sal

At bygge loftrum om til en 1 sal, kræver omhyggelig planlægning. Her er det nødvendigt at hyre en arkitekt eller ingeniør til at udarbejde planer og specifikationer.

Som ved ethvert byggeprojekt er kommunikation afgørende. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at din vision for projektet bliver realiseret, samtidig med at vi holder dig informeret.

Erhvervsbyggeri er en kompleks proces, der kan være en udfordring for ingeniører, arkitekter, byggerådgivere og bygherrer. 

Men ved at arbejde sammen og med kundens input kan der opnås et tilfredsstillende resultat. 

Vores team har stor erfaring indenfor byggebranchen og vi søger altid at finde den bedste løsning for vores kunder.

Hamphuse

Opførelse af energivenlige boliger som hamphuse, er et af vores nyere tiltag. Vi har stået for hovedentreprisen, og været en del af adskillige hamp projekter, og har fået værdifuld erfaring på dette område.

Det fantastiske ved hamphuse, er at de er langt hurtigere at opføre end almindelige huse. Det skyldes, at væggene er isolerende i sig selv, så man skal ikke isolere en hulmur.

Det betyder, at du kan spare en masse tid og penge på dit projekt. Desuden er hamphuse meget energieffektive, hvilket er godt for både miljøet og din pengepung.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde med hamphuse, eller hvis du planlægger at bygge et selv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi deler gerne vores erfaringer med dig.

Renovering af huse og lejligheder

En totalrenovering er som regel et større projekt, der kræver en masse planlægning og koordinering. I mange tilfælde vil det være nødvendigt at hyre en arkitekt eller ingeniør til at udarbejde planer og specifikationer.

Logistik, planlægning og mindst mulig spildtid kræver erfaring i byggebranchen. Vi har udført flere totalrenoveringer, både små og store. Vi har erfaring med både private og offentlige projekter, herunder kommunale boliger.

I de senere år har der været et øget fokus på energieffektive løsninger i både nybyggeri og renovering. Det er derfor vigtigt, at du er informeret om de forskellige muligheder, så du kan træffe de bedste valg til dit projekt.

Den endelige beslutning er dog altid op til kunden selv. Det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg ved processen, og derfor bestræber vi os altid på at holde dig opdateret om udviklingen og tilbyde råd og vejledning undervejs.

Renovering af badeværelser hos boligforeninger

Når der skal laves badeværelser for boligforeninger er vi den rette samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring på dette område og har gennemført projekter for en række forskellige boligforeninger.

Det vigtigste ved renovering af et badeværelse er at sikre, at det er sikkert og funktionelt. Vi gør meget ud af at tage løbende kvalitetssikring, så i har den fornødne dokumentation for at arbejdet er udført korrekt.

Vi arbejder tæt sammen med foreningens bestyrelse for at sikre, at renoveringsprojektet gennemføres i overensstemmelse med deres ønsker og budget.

Udover at være i løbende dialog med bestyrelsen, er en af de største faktorer for et vellykket badeværelse projekt, at sørge for at beboerne har det trygt og godt under renoveringer. 

Vi bestræber os derfor altid på at skabe så få forstyrrelser som muligt, ved bl.a at melde vores ankomst, sørge for lånetoiletter og overholde vores tidsplan.

Hvis du er medlem af en boligforening og har planer om at renovere badeværelserne, hører vi gerne fra dig. Send en e-mail til kontakt@murerfirmaet.dk eller ring til os på +45 91 11 11 50.

Renovering af gamle huse

Vi har mange års erfaring med renovering af gamle huse, og har arbejdet på både store og små projekter

Det vigtigste ved renovering af et gammelt hus er at bevare husets karakter og samtidig kunne modernisere det. Det kan være en svær balance at finde, men vi har erfaringen og ekspertisen til at gøre dette

Vi har arbejdet på en række forskellige gamle huse med hver deres udfordringer. Vi har derfor oparbejdet en stor viden, som vi kan anvende på dit projekt.

Hvis du har planer om at renovere et gammelt hus, så tøv ikke med at give os et kald eller send nogle materialer direkte på opgaver@murerfirmaet.dk. Vi vil meget gerne drøfte dit projekt med dig.

Book et gratis møde med vores facade specialist