Filtsning

Hurtig kontakt & Uforpligtende Tilbud

Læs mere om Filtsning

Filtsning af hus

Hvad koster filtsning af hus pr m2

Skal du have en fast pris på filtsning af hus er du kommet til det rette sted. Det er næsten umuligt at give et præcist bud på hvad filtsning koster, hvis man ikke har været ude at se opgaven først. Her hos Murerfirmaet kommer vi altid ud og kigger på opgaven inden vi giver en pris. På den måde kan vi give en skarpere pris, samtidig med at vi kan hilse på hinanden og afstemme forventninger.

Hvis huset har høje gavle, en 1.sal eller der er andre forhindringer, vil det have indflydelse på prisen. Dog kan man typisk sige at det koster ca 300-350 kroner pr m2. ex moms.

Filtsning farvevalg

Et filtset hus ser rigtig godt ud og man kan få filtsen i rigtig mange forskellige farver. Ved filtsning og vandskuring giver du facaden et helt friskt og moderne udseende. Det kan være en fordel hvis du skal have ejendom vurderet dit hus inden et salg eller et lån i huset.

De mest anvendte farver er helt klart den traditionelle mørkegrå eller den rigtig moderne hvide. Men du kan næsten få huset i den farve du ønsker. Blå, rød, gul, grøn, sandfarve mm. Du skal dog være opmærksom på, at ved hvid og grå får man en mere ensartet farve. Send din opgave ind, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kundekontakten

Er det vigtigste for os

Den bedste kundeservice og unik kvalitet er vores mærkesager. Uden kunderne var der slet ingen Murerfirmaet, derfor gør vi meget ud af at levere en rigtig god service, hver gang vi er ude på en opgave.

Det er meget vigtigt at alt bliver forklaret på en sådan måde, at alle kan forstå hvad der skal ske med opgaven, samt hvad der indgår i tilbuddet og hvad der er af muligheder.

Kundetilfredshed
97%
Kontaktet samme dag
100%
Afsendt tilbud inden for 2 dage
77%
Afsendt tilbud inden for 5 dage
94%
Facadepuds
Filtsning af hus

Skræddersy dit drømmehjem

En facaderenovering af huset vil give hjemmet et flot og moderne udtryk set udefra. Udover det får facaden noget mere styrke, der gør at den bedre kan modstå det danske vejrskift.

Flere og flere husejere, der har et murstenshus vælger i dag at få foretaget en filtsning af facaden. Ved et ganske fornuftigt budget har man mulighed for at få facaden til at stå som et suttet bolsje.  

Uanset om du har et lille hus eller en meget større opgave, vil vi meget gerne komme med et uforpligtende tilbud på opgaven. Det tager typisk 5-7 arbejdsdage at filtse at almindeligt paracelhus. Hvis vejret er dårlidt kan det komme nogle dage ekstra på.

Vi er eksperter i filtsning, det kommer dig til gode

For os er filtsning en kunstart. Indenfor ganske få dage kan man forvandle et gammelt hus til et lækkert og flot hus ved en filtsning. Mange år i murerbranchen gør at vi har prøvet lidt at hvert. Det kommer dig til gode, når du vælger os til opgaven.

Vi udfører kun badeværelser og facaderenoveringer, da det virkelig er det vi brænder for og kan levere en unik kvalitet.

Fordele ved filtsning

Hvad skal man være klar over?

Book et gratis møde med vores facade specialist