Hamphuse - Miljøvenligt Byggeri

Hurtig kontakt & Uforpligtende Tilbud

Læs mere om Hamp Huse

Filtsning af hus

Hvad er et hamp hus?

En ny type bygning, der er miljøvenlig og bæredygtig, er hamphuset.

Hamphuse er lavet af et naturligt materiale, hvilket eliminerer behovet for at bruge giftige kemikalier på dem for at bevare deres udseende.

Hamp er et bæredygtigt materiale, der kan indbygges i huse og er miljøvenligt. Hampbygninger kræver ingen skadelige kemikalier for at bevare deres udseende, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg til byggeri.

Et hamphus bruger kun bæredygtige materialer, ingen dampspærre, plastik eller andre materialer der er dårlige for vores miljø.

Mindre varmeregning

Det er en vedvarende ressource, som ikke kræver brug af pesticider eller gødning for at vokse.

Hamp producerer mere ilt end kuldioxid, når det brændes, og kan optage op til fire gange så meget atmosfærisk co² pr. areal pr. år som træer

Hamp frigiver mindre metangas, som forurener atmosfæren med drivhusgasser, ophobning af ozon og partikler.

En undersøgelse af isolering med hamp viste, at varmeregningen kan sænkes med 24 % ved brug af hamp

Kundekontakten

Er det vigtigste for os

Den bedste kundeservice og unik kvalitet er vores mærkesager. Uden kunderne var der slet ingen Murerfirmaet, derfor gør vi meget ud af at levere en rigtig god service, hver gang vi er ude på en opgave.

Det er meget vigtigt at alt bliver forklaret på en sådan måde, at alle kan forstå hvad der skal ske med opgaven, samt hvad der indgår i tilbuddet og hvad der er af muligheder.

Kundetilfredshed
97%
Kontaktet samme dag
100%
Afsendt tilbud inden for 2 dage
77%
Afsendt tilbud inden for 5 dage
94%
Hamphuse
Filtsning af hus

Skræddersy dit drømmehjem med hamp som byggemateriale

Denne kombination lukker fugt ude, mens luften stadig kan strømme igennem, hvilket holder dit hjem køligt i de varmere måneder uden risiko for, at der vokser skimmelsvamp inde i disse isolerede områder.

Hampbyggeriet kræver også mindre energi end traditionelle metoder på grund af brugen af naturmaterialer som f.eks. træ, der stammer fra træer, der er blevet fældet – i stedet for at bruge maskiner til motorsavning, når rammerne skal bygges!

Det betyder, at du vil have mere ro i sindet, når du ved, at dit nye hjem er bæredygtigt fremstillet

Vi er eksperter i hamphuse, det kommer dig til gode

De materialer, der anvendes i hampebyggeriet, er miljøvenlige og bæredygtige.

Hampbygninger bruger kun få eller ingen skadelige kemikalier, mens bygningen bygges, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg til dit nye hjem!

Væggene i et hamphus er ofte isoleret med ler eller halm, som lukker fugt ude, men stadig tillader luft at strømme igennem.

Dette vil holde dig kølig i sommermånederne, når det er varmt udenfor, uden at du risikerer, at der vokser skimmelsvamp inde i de forseglede områder.

Derudover er der mindre energi nødvendig for at lave et hamphus, fordi der bruges naturligt træ i stedet for motorsavemaskiner – alt sammen bidrager det til mere ro i sindet, fordi du ved, at du lever bæredygtigt!

Her er nogen af de gode egenskaber ved hamphuse, som de tre mænd fremhæver:

Fordele ved et hamp hus

Book et gratis møde med vores hamp specialist