Netpuds

Hurtig kontakt & Uforpligtende Tilbud

 • Gratis Møde
 • Unik Kvalitet
 • God Kundeservice

Få facaden du har drømt om

Netpuds

Forberedelse inden netpuds

Inden vi går i gang med at netpudse facaden, vil vi grundigt gennemgå facaden for skader, løse mursten puds, eller algevækst. Det er vigtigt at bundarbejdet er helt i top inden netpudsning, for at opnå det bedste resultat.

Hvis der er sætningsrevner i facaden er det vigtigt at man udbedre dem på en sådan måde at de ikke kommer igen. Det gør man ved at fræse fugerne ud i revnen, og lægge armeringsstål i. Jernet skal i for hvert 3 skifte eller for hver 20 cm, hvis det er en vandret sætningsrevne. Det er ikke kun skader på facaden, der skal kigges på.

Det skal også opsættes det rette stillads til opgaven og man skal have vejret med sig. Alt der ikke må blive ramt af netpuds skal også dækkes af inden man går i gang.

Hvad koster netpuds pr m2

Drømmer du om at give facaden på boligen nyt liv, kan netpuds være løsningen. Når man skal fastlægge en netpuds pris pr m2, er man nødt til at tage ud for at se på opgaven først. Det er alt for useriøst at give en kvm pris på forhånd, da der er mange ting der påvirker prisen.

For det første betyder det meget om man kan netpudse facaden med det samme, eller om man skal til at slibe, sandblæse, eller lave andre reparationer på boligen først. Kan man nøjes med et almindeligt stillads eller skal man have et stort stillads på, vil også have en effekt på netpuds prisen.

Hvis du vil have en fast netpuds pris, så beskriv og indsend din opgave, så kommer vi gratis ud og vurderer opgavens omfang. Måske er det nok at vandskure facaden, hvilket er billigere end at netpudse.

Kan man selv udføre netpuds

Netpudsning er bestemt ikke et gør det selv projekt. Der er mange ting man skal sørge for bliver udført korrekt. Hvis man ikke får pudset nettet, så det ligger i den sidste tredjedel af grundpudsen, eller der er tilstrækkeligt med overlap, vil der være chance for revnedannelse.

Det er også vigtigt at man får fjernet alle luftbobler væk under nettet, ellers vil der ikke være optimale styrke. Afslutningerne skal laves korrekt og man skal vide hvordan man laver netpudsen korrekt ved false (dør og vindueshuller) for ikke at få revner der med årene.

Sidst men ikke mindst, skal man vide hvordan man sikre sig at facaden er forbehandlet og helt klar til en facaderenovering.

Netpuds bliver altid brugt på facadeisolering

Man benytter altid netpuds i forbindelse med facadeisolering, og det er ikke uden grund. Ved netpudsning bliver bygningen ikke kun pæn at se på, den får også en stærk “skal” der gør at facaden holder i mange år frem. 

Hvis du er i tvivl om hvilken type facaderenovering du skal vælge, vil jeg meget gerne komme med mit bud på hvad der passer bedst til dig i forhold til pris, udseende, vedligeholdelse osv. 

Tag kontakt i dag hvis du vil have et uforpligtende tilbud på netpuds eller en anden type facaderenovering.

Netpuds
Netpuds

Fordele ved netpudsning af facaden

Der er mange fordele ved at få netpudset facaden på huset. Du får en helt ny facade, hvor du selv kan vælge imellem 3 strukturer i overfladen og 36 forskellige farver som standard. Man kan sågar lave murstensmønster i grundpudsen, så man får mursteenslooket bag vandskuringen.

Netpuds er kendt for at tilføje en utrolig styrke til facaden, på grund af det glasfibernet man pudset ind i første laget på facaden. Det forhindrer revnedannelse og så er det en perfekt løsning til gasbetonhuse eller huse hvor facaden er meget slidt. Det er også en rigtig god løsning til en renovering efter man har fået sandblæst facaden for puds.

Vi benytter altid skalflex netpuds materialer. Det er en fordel, fordi de giver garanti for at deres produkter er af høj kvalitet, og er noget af det bedste på markedet.

Sådan udføres netpuds

Når man har sikret sig at facaden er klar til facaderenovering kan man gå i gang med selv netpudsen. Det foregår på den måde at man starter med at trække et tyndt lag grundpuds, eller filts på facaden i en tilpas tykkelse. Derefter tager man nettet, som man har skåret på forhånd og sætter det fast på grundpudsen.

Derefter skal man pudse nettet helt ind i pudsen, så man ikke, eller næsten ikke kan se nettet. Når det har fået lov til at tørre til dagen efter, giver man det sidste lag, altså en vandskuring. Vandskuring sørger for at man får et flot og moderne ydre i mange forskellige farver.

Fordele ved Netpuds

 • Ejendommen stiger
 • Du får en utrolig stærk facade
 • Du får en ny facade
 • En mere attraktiv bolig

Har du tænkt over

 • Hvornår vil du have opstart
 • Hvad er dit budget
 • Er der noget du vil vide
 • Hvilken farve

6 gode råd til dig, der skal have Nyt Badeværelse

Budget:

Da badeværelset er et dyrt rum at opføre, er en god ide at have gjort sig nogle overvejelser omkring budgettet til projektet. Du kan sagtens få et stort flot luksus badeværelse med alt i inventar til 250.000kr eller mere, men du kan også få et almindeligt badeværelse til 120.000kr. Det kommer alt sammen an på hvad du vil have med i tilbuddet eller hvad du kan undlade.

Planlægning:

Inden du indhenter tilbud er det godt hvis du har gjort dig nogle tanker omkring hvad det er du godt kunne tænke dig. Skal du have et lavet et nyt badeværelse, modernisering, renovering eller en ombygning? Gør dig nogle tanker omkring hvad du drømmer om, så kan vi komme med ideer og gode råd.

Arkitekt:

En arkitekt kan være en god løsning til at få udnyttet pladsen på toilettet optimalt. Dette kan være en rigtig god ide hvis du har et lille badeværelse, hvor der ikke er så meget plads, eller du bare gerne vil have noget hjælp til indretningen af badeværelset.

Inspiration:

Der er mange forskellige steder på nettet såsom Invita og HTH, hvor du kan søge inspiration til dit badeværelse. Ved at søge efter inspiration kan du på egen hånd blive klogere på hvad du godt kunne tænke dig. Du kan tage nogle billeder med til mureren af badeværelser du synes er flotte, så kan vi hurtigt danne os et overblik af din stil.

Lys og varme:

Førhen var det meget normalt med væghængt lys og en radiator på badeværelset, men tiderne har ændret sig en smule. Specielt når der bliver bygget et nye badeværelser, er det meget moderne at det bliver udført med spot i loftet og gulvvarme i gulvet. Spottene giver en rigtig god fordeling af lys i hele rummet, det samme gør gulvvarmen i forhold til fordeling af varmen.

Opstart:

En fagmand vil typisk spørge ind til hvornår du ønsker opstart af opgaven. Det er meget rart at vide for håndværkeren at vide hvornår vi skal have hul i kalenderen til at opstarte projektet. Er det indenfor 4 uger eller er det først om 6 måneder?

Book et gratis møde med vores facade specialist