Nybyggeri Tilbud
Har du brug for en seriøs byggepartner der kan hjælpe dig med hele erhvervsentreprisen?
Så er du kommet til det rette sted, vi har været på mange af de større byggeprojekter i København bla.
- Dækker hele Sjælland
- Hurtig Kontakt
- Besigtigelse af opgaven
- Tilbud udregnes og afsendes
- Tilbud gennemgåes
- Opgaven starter
Vores erfarne team sikrer høj kvalitet og præcision i alle projekter.
Få Uforpligtende Tilbud
- Indsend opgave
- Gratis & Uforpligtende
Fra boligdrøm til drømmebolig
Hvad koster et nybygget hus
Det er et meget svært spørgsmål at svare på, hvis ikke man har set plantegningerne, og kender alle materialer der skal benyttes. Det er lidt som at spørge, hvad en ny bil koster. Hvis i ønsker at få bygget et arkitekttegnet hus, skal i regne med en udgift til arkitektfirmaet på mellem kr. 150.000 og kr. 300.000, dertil kommer køb af den grund i ønsker, og udgifter til tilslutning af vand og elektricitet på grunden.
I skal vælge hvilke materialer huset skal bygges af, både udvendigt og indvendigt. Isolering, ventilationssystem, vinduer, døre, tag og murstenstype varierer meget i pris, alt efter kvalitet og præference.
Er i mest til et fuldmuret hus, eller skalmuring, med gasbeton som indervægge? I skal bestemme jer for gulve, lofter, køkken, badeværelsesmaterialer, listen er lang og priserne varierer alt efter jeres valg.
Som tommelfingerregel siger man at kvadratmeterprisen på nybyggeri typisk koster 13.000 – 16.000 kr, men variationer i disse priser ses ofte. Vi vejleder jer gerne før, under og efter byggeriet, så er i de bedste hænder under hele processen.
Vi bygger også sommerhuse
Ønsker i at bygge sommerhus på Sjælland, skal i være opmærksom på, at selv om mange regler er akkurat de samme, som ved nybyggeri af almindelig bolig, er det her vigtigt at tjekke zoneloven. Danmark er opdelt i 3 zoner, nemlig by-, land- og sommerhuszoner. Nybyggeri af luksus sommerhuse er for stærkt opadgående disse år. Rigtig mange bygger sommerhus forholdsvis tæt på deres helårsbolig og benytter det oftere, end man normalt ser. Det bruges i weekender og småferier og agere som hus nummer to, hvor man rigtig kan slappe af og nyde samværet med familien. Til alle familiefesterne og fødselsdagene, til læseferie eller eksamensforberedelse for ungerne eller simpelthen bare, fordi det giver jer ro i sjælen i en travl hverdag.
Det er vigtigt, at i undersøger de forskellige sommerhusområder i er interesserede i, så i er sikre på, at i ender med at bygge det helt rigtige sted. I bør blandt andet tage højde for køretid og nærmiljø, når i tager jeres bestemmelse. Hos Murerfirmaet kan vi hjælpe jer med at tolke zonerne og fortælle jer, hvor der er mulighed for nybyggeri af sommerhus til senere helårsbeboelse.
Vi kan bygge jeres sommerhus, enten med jer eller for jer, alt efter hvor meget i ønsker at lave selv. Om det er et luksus sommerhus eller et lille hyggeligt og gammeldags sommerhus, er helt underordnet. Hos os får i kompetent vejledning og gennemsigtighed hele vejen igennem. Husk, at hos os har i altid mulighed for at få et konkurrencedygtigt og uforbindende tilbud, det matcher jeres ønsker og behov til punkt og prikke.
Hvor lang tid tager et nybyggeri
Fra start på projektets første fase, altså før byggeriet, til i kan flytte ind i jeres drømmevilla, går der som oftest mellem 6 og 12 måneder, hvis alt kører efter tidsplanen. Ønsker i en arkitekt til at tegne jeres drømmevilla, tager det tid af få tegningerne fremstillet og godkendt, i snit 4-6 måneder.
Det kan ofte synes som en lang proces at gå i gang med et nybyggeri, da man er utrolig spændt på at kunne flytte ind i sit drømmehus. Omvendt er det også en dejlig ting at kunne se der hele skride frem, og man kommer tættere og tættere på målet.
Det er næsten umuligt at undgå dage, hvor det danske vejr viser sig fra sin værste side og byggeriet må indstilles i de perioder på grund af vejrlig. Det er vi dog rigtig gode til at forebygge i form at vinterforanstaltninger. Men vælger i et optimalt tidspunkt at starte byggeriet på, for eksempel sent forår, tidlig sommer, er der håb om færre af disse dage.
Der er altid risiko for udefrakommende faktorer, som ingen er herre over, såsom forsinkelser på specielle materialer. Regn som udgangspunkt med, at der er større risiko for en lille forsinkelse, end der er chance for, at huset står færdigt før tid.
Hvem er Murerfirmaet
Vi er et Sjællandsk byggefirma med kontorer på både Amager og i Næstved. Vi er et hold af professionelle fagfolk med faglig stolthed og alsidige kompetencer. Vi varetager opgaver indenfor nybyggeri, herunder tilbygning og skalmuring. Udover det, så udfører vi alle former for facaderenovering og facadeisolering og vi renoverer badeværelser og andre enkeltrum i boligen.
Vi står altid klar med råd og vejledning til dit byggeprojekt, vores brede erfaring gør, at vi kan vejlede dig i alle byggeriets faser. Vi tager vores kunder seriøst, for det er jer vi lever af. Tæt kundekontakt og gode relationer er for os alfa og omega, for at vores kunder kan føle sig trygge.
Vi ønsker at vores kunders oplevelse af processen skal være positiv og medbestemmende. Det er trods alt dejligere at tænke tilbage på en byggeproces, hvor nervøsitet og uvidenhed ikke var en faktor. Har du fået fornyet energi og lyst til at gå videre med din boligdrøm, kan du booke et uforpligtende møde med vores byggeleder.
De 3 faser ved nybyggeri
Drømmen om at bygge eget hus lever i bedste velgående hos mange af os, men for langt de fleste bliver det bare ved drømmen. Det er et stort projekt og en lang proces, der er mange spørgsmål der skal stilles, mange valg der skal tages og mange fagfolk der skal konsulteres. Læs vores udførlige guide og bliv meget klogere på, hvordan netop jeres boligdrømme bliver til virkelighed og i kan gå fra boligdrøm til drømmebolig.
Overordnet kan man groft sagt inddele processen i 3 faser, nemlig
Denne grove inddeling giver et bedre overblik over, hvilke ting, i som potentielle nybyggere, skal tage fat på først.
Før byggeriet
Det er i denne fase, i bør ligge rigtigt meget tid og energi på at sortere i jeres idéer, vælge jeres geografiske område, finde inspiration til jeres hustype og snakke økonomi. Det er også i denne fase, i skal vælge det byggefirma, der skal stå for entreprisen.
Ofte foregår disse overvejelser over et langt stykke tid, det er helt naturligt og faktisk ganske godt. Det er nemlig sjældent, at man lige rammer rigtigt ved første idé. Der er rigtig mange faktorer der skal tages højde for, alt efter størrelsen og sammensætningen på jeres familie.
Jo mere omhyggelige i er i denne fase, jo bedre fungerer tingene for jer i de næste 2 faser.
Læg et budget
Vær omhyggelige med at lægge et objektivt budget, ellers kan i risikere, at pengene er brugt inden jeres drømmehus står færdigt. Tal med banken, jo mere objektive i har været, jo større er chancen for, at banken giver grønt lys. Ofte vil banken have tegninger af huset eller et tilbud fra byggefirmaet, før de giver endeligt tilsagn. Heldigvis kan de seriøse byggefirmaer sagtens give jer et uforbindende tilbud, uden et tilsagn fra banken.
Find lokation
Har i allerede udset jer en byggegrund, er i nået langt. Hvis i har lagt jagt jer fast på et bestemt geografisk område, kan forskellige faktorer som, afstand til skole, mulighed for fritidsaktiviteter eller indkøbsmuligheder være afgørende for jeres valg.
Det er vigtigt at i undersøger den gældende lokalplan for det område, i har bestemt jer for at bygge i. Lokalplanen kan nemlig indeholde begrænsninger i husets placering på byggegrunden, farven på huset eller anvendelse af bestemte materialer. Når byggegrunden er fundet, er det ligeledes vigtigt at undersøge for eventuelle tinglyste servitutter, som kan indeholde begrænsninger i jeres råderet.
Vælg hvilken hustype
I skal finde ud af, hvilken type hus der tiltaler jeres familie. Vær grundige i jeres overvejelser, jeres valg skal være både praktiske og langsigtede. Har i planlagt familieforøgelse i løbet af de kommende år, eller har i store børn, som om få år flyver fra reden. Har i mange børnebørn, der tit overnatter hos jer, eller familie eller venner i udlandet, som kun kommer et par gange om året, men til gengæld bliver i længere tid.
Er det så et typehus, et arkitekttegnet hus, en murermestervilla eller måske en funkisvilla, i skal vælge, eller påtænker i måske at bygge et luksus sommerhus – og hvad er forskellen så lige, både i udseende og i økonomi.
Typehus
Et typehus er betegnelsen for de huse, der er tegnet efter en fast skabelon, hvor der er mulighed for at foretage mindre ændringer, for eksempel kan man slå to værelser sammen til ét stort eller man kan sløjfe et værelse som lægges til stuens areal. Typehusene findes i forskellige udgaver, som vinkelhus, knækhus, H-hus, længehus eller halvandenplanshus. Typisk er typehuset det billigste valg med den korteste byggeproces.
Arkitekttegnet villa
En arkitekttegnet villa fordrer en arkitekt, som skal tegne drømmehuset til jer. Typisk ligger prislejet på mellem 150.000 og 300.000 for arkitektens arbejde, en pris som i naturligvis skal kalkulere med i jeres budget. Til gengæld giver en arkitekttegnet villa jer muligheden for, at få en helt unik bolig, som er designet lige efter jeres idéer og drømme. Typisk er en arkitekttegnet villa det dyreste valg med den længste byggeproces.
Murermestervilla
Murermestervillaen er reelt ikke en hustype, men derimod en evergreen fra tiden 1915-1930, hvor stilen vandt indpas i mange husejeres hjerter, Murermestervillaen er stadig utrolig populær og bygges stadig i stor stil. Stilen er kendetegnet ved sit enkle og eksklusive udtryk, brugen af gode, naturlige materialer og oftest i halvandet plan. Udover det, er an murermestervilla tit udsmykket med gesims, kvaderpuds, fremtrukne mursten, stik over døre og vinduer.
Funkisvilla
En funkisvilla er heller ikke hustype, men er let genkendelig med sit skarpe, minimalistiske udtryk og murede, rene facade og flade tag. Funkisstilen vandt indpas i 1920’erne og er stadig i dag en utrolig eftertragtet byggestil.
Vælg byggefirma til det nye hus
Der er flere faktorer i skal tage stilling til, når i vælger et firma til at bygge jeres nye hus. En del byggefirmaer tilbyder meget lave kvadratmeterpriser, hvor der efterfølgende skal tillægges alle øvrige udgifter, som for eksempel containerleje, bortkørsel af affald og tillæg for ekstraudstyr i boligen. Vælg et byggefirma i dit område, det letter kommunikationen og byggelederen kender området som sin egen bukselomme, det er en stor fordel. Det store spørgsmål ”hvad koster det at bygge nyt hus”, kan egentlig først besvares når grunden er købt, arkitekten bestilt eller hustypen bestemt, attester, forsikringer, entreprisekontrakt og afgifter fremsendt.
Skal i bygge nyt hus i København eller på Sjælland, står Murerfirmaet klar til at råde og vejlede jer i alle byggeriets faser. Vores tjeklister sikrer både jer og os, at vi har styr på alle planer og tilladelser. Vi arbejder tæt sammen med vores faste og pålidelige samarbejdspartnere, alt sammen til fordel for jer og jeres nybyggeri. Vi er et erfarent team af professionelle håndværkere, der alle sætter en ære i at levere solidt håndværk og smuk æstetik, indenfor de aftalte rammer. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller aftaler. Hos os er jeres nybyggeri i trygge, kompetente hænder.
Under byggeriet
Denne fase er den mest nervepirrende del af et nybyggeri. I kan få helt lyst til at slå et telt op i haven, bare for at se, hvordan arbejdet på jeres drømmevilla skrider frem. Vi anbefaler jer at lade være, men i stedet kigge forbi byggepladsen jævnligt og få en snak med byggelederen, der kan ajourføre jer om byggeriets fremskridt.
I denne fase kan i også med fordel, begynde at rydde op i jeres nuværende hjem. Hvad skal flytte med, hvad skal videre til et andet hjem og hvad skal smides ud, det er også en god måde, at glæde sig på. I kan gå ud og kigge på nye møbler eller malerier, som skal pryde jeres nye drømmebolig, eller i begynde at lægge planer for jeres have. Der er mange måder at forberede sig på den dag, hvor jeres nybyggeri står færdigt. Jo bedre i forbereder jer, jo lettere går flytningen.
Efter byggeriet
Når afleverelsesforretningen, hvor huset gennemgås for eventuelle fejl og mangler, er foretaget, er huset jeres. I kan nu flytte ind i jeres drømmebolig. En flytning kræver faktisk også en del tid og energi. Måske skal der i jeres gamle bolig køres en masse affald på lossepladsen efter oprydningen, eller i har svært ved at finde tid til at pakke flyttekasser. Hos Murerfirmaet kan vi formidle kontakten til flyttefirmaet eller sørge for en container til jeres affald. Har i brug for hjælp til at anlægge have og udenomsarealer, har vi også mulighed for at hjælpe jer med gode forslag til en gartner. Så får i nemlig bedre tid til at nyde jeres nybyggeri fra dag et. Finde den perfekte placering til sofaen, bruge det nye køkken for første gang og simpelthen bare gå rundt og være glade for jeres nye drømmevilla.