Nyt Badeværelse

Hurtig kontakt & Uforpligtende Tilbud

Drømmer du om nyt badeværelse?

Hvad koster et nyt badeværelse

Materialer & Sanitet

Valget af materialer og sanitet har en stor indflydelse på hvad et badeværelse koster. Specielle italienske fliser, unidrain og væghængt toilet mm. vil gøre en betydelig forskel i forhold til prisen.

Skal du have lavet et ekstra badeværelse i en tilbygning vil prisen pr. kvadratmeter typisk ligge på ca 28.000 kr pr. m2 for et rum på 6 m2.

Kvadratmeterprisen på et lille badeværelse at altid dyrere end på et stort, da der ikke er meget mere arbejde i et badeværelse på 6 m2, end et på 4 m2. 

At bygge et badeværelse fra bunden af, koster typisk i omegn af 45.000-60.000 kr pr. m2 hvis det er i et eksisterende hus. 

Send din opgave ind, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Hvad koster et Nyt Badeværelse

Skal du have en pris på nyt badeværelse, skal du være klar over at badeværelset ikke er billigt at få bygget. En renovering er tit væsenlidt billigere end at etablere et helt nyt fra bunden af.

 

Her er 3 af grundene til at badeværelse ikke er billigt

  • Der stilles store krav til opførelsen af badeværelset, i forhold til det er et rum, der et stærkt udsat for vand og fugt.
  • Det kræver både en murer, maler, tømrer og en autoriserede vvs og el fagfolk.
  • Der er meget tørretid, der gør at f.eks mureren skal derover flere gange for at støbe gulv, vådrumssikre, pudse vægge, opsætte fliser, lægge klinker og fugning efterfølgende.
 

Sådan får du en lavere pris på Badeværelse

Går du med tankerne om at du vil have et rigtig billigt badeværelse, er det nok ikke os du skal bruge til opgaven.

At bygge et helt nyt badeværelse, eller en komplet renovering kommer hurtigt op i pris, med alle de processer og regler der skal overholdes. 

Men man kan selvfølgelig gøre nogle ting for at holde prisen på et billigere leje. Det kunne f.eks være at undvære gulvvarme, væghængt toilet, unidrain, dobbelt håndvask, sæbehylde, jacuzzi, indbygger bruser, ovenlysvindue mm. 

Du skal dog stadig regne med at det er hurtigt kommer til at koste 120.000 – 150.000 kr. at få etableret et nyt badeværelse. Hvis det er muligt at bygge badeværelset nær bryggerset, vil der være færre udgifter i forhold til rørføring.

Vi kan stå for hovedentreprisen

Når du skal bruge et badeværelse tilbud, er det en klar fordel at få tilbuddet fra et erfarent murerfirma, der kan stå for hovedentreprisen på projektet. På den måde kan du komme gennem opgaven ved blot at være i tæt dialog med en enkelt person, nemlig projektlederen. 

Det vil samtidig være hans ansvar og opgave at holde styr på de forskellige faggrupper, bestilling af materialer, og at tidsplanen bliver overholdt. Det gør at du kan slappe helt af, og er i de bedste hænder under hele forløbet.

Etablering af nyt badeværelse er en større opgave, hvis man ikke har den rette erfaring. Vi har udført over 100 badeværelser i hovedstadsområdet og har speciale i badeværelser for private og erhverv. 

Med et godt netværk af samarbejdspartnere kan vi løse alle former for badeværelse ombygninger og renoveringer. Indsend din opgave så kontakter vi dig, og tager en uforpligtende snak omkring dine ønsker.

Hvad koster et nyt badeværelse
Badeværelse tilbud

Et badeværelse tilbud, tilpasset dine ønsker

Det er meget forskelligt hvad der opfattes som et flot moderne badeværelse. Derfor anbefaler jeg altid at man mødes og kigger på badeværelset sammen, for bedre at kunne rådgive, samt bedre at kunne forstå hvad kunden ønsker.

Ingen mennesker er ens, derfor synes vi det er vigtigt at tage sig den tid det tager at komme ud forbi og se på badeværelsets tilstand. Renovering af badeværelse vil give rummet helt nyt liv og genskabe den gamle charme badeværelset engang havde. 

Hvis du er i tvivl om hvilke klinker og fuger, der passer godt sammen på dit badeværelse har jeg også en masse ideer til måder vi kan udføre det på. Når vi har været ude forbi dig, lyttet til dine ønsker, kan vi skræddersy et badeværelse tilbud, der passer perfekt til dine behov. 

Sammen kan vi skabe et rigtig flot badeværelse, der giver dig lyst til at gå på toilettet hele tiden.

Hvor lang tid tager det at bygge et Nyt Badeværelse?

Det kan være svært at give et præcist bud på hvor lang tid det tager at bygge et nyt badeværelse. Der er mange ting der spiller ind, men hvis du går ud fra 4-8 uger er du ikke helt galt på den. 

Skal det nye badeværelse bygges ved et bryggers forkorter det processen i forhold til hvis du skal have et badeværelse længere væk fra eksisterende rørføring.

Når du indhenter en pris på badeværelse hos Murerfirmaet, vil der blive udarbejdet en tidsplan, så du ved præcis hvornår badeværelset står klar.

Hvilke fordele har jeg

Har du tænkt over

6 gode råd til dig, der skal have Nyt Badeværelse

Budget:

Da badeværelset er et dyrt rum at opføre, er det god ide at have gjort sig nogle overvejelser omkring budgettet. Du kan sagtens få et stort flot luksus badeværelse med alt i inventar til 250.000 kr eller mere, men du kan også få et almindeligt badeværelse til 120.000 kr. Det kommer alt sammen an på hvad du vil have med i tilbuddet og hvad du kan undlade.

Planlægning:

Inden du indhenter tilbud, er det godt hvis du har gjort dig nogle tanker omkring hvad det er du godt kunne tænke dig. Skal du have et lavet et nyt badeværelse, modernisering, renovering eller en ombygning? Gør dig nogle tanker omkring hvad du drømmer om, så kan vi komme med ideer og gode råd.

Arkitekt:

En arkitekt kan være en god løsning til at få udnyttet pladsen på toilettet optimalt. Dette er en rigtig god ide hvis du har et lille badeværelse, hvor der ikke er så meget plads, eller du bare gerne vil have noget hjælp til indretningen af badeværelset.

Inspiration:

Der er mange forskellige steder på nettet såsom Invita og HTH, hvor du kan søge inspiration til dit badeværelse. Ved at søge efter inspiration, kan du på egen hånd blive klogere på hvad du godt kunne tænke dig. Du kan tage nogle billeder med til mureren, af badeværelser du synes er flotte, så kan vi hurtigt danne os et overblik af din stil.

Lys og varme:

Førhen var det meget normalt med væghængt lys og en radiator på badeværelset, men tiderne har ændret sig en smule. Specielt når der bliver bygget et nye badeværelser, er det meget moderne at det bliver udført med spots i loftet og gulvvarme. Spots giver en rigtig god fordeling af lys i hele rummet, det samme gør gulvvarmen i forhold til fordeling af varmen.

Opstart:

En fagmand vil typisk spørge ind til hvornår du ønsker opstart af projektet. Det er meget rart for håndværkeren at vide hvornår de skal have hul i kalenderen til at opstarte projektet. Er det indenfor 4 uger eller er det først om 6 måneder?

Book et gratis møde med vores badeværelse specialist