Facaderenovering i Søborg

Dette har vi udført

Efter billeder

Murer Søborg
Murerfirma Søborg
Murerarbejde Søborg

Før billeder

Sætningsrevner Søborg
Murermester Søborg
Pudset facade Søborg

Ønsker du at få lavet din facade?

Facaderenovering i Søborg udført af Murerfirmaet

Facaderenovering i Søborg startede med et opkald fra kunden, der beskrev opgaven således: “Jeg har fået lavet en tilbygning og jeg vil gerne have den pudset”. Vi blev hurtigt enige om at jeg kom derud weekenden efter for bedre at kunne danne mig et over facadens omfang.

Det viste sig hurtigt at der var noget mere i opgaven end bare at pudse en tilbygning. Der skulle også laves sætningsrevner, pudsning af vægge indendørs, sættes sålbænk, sokkelpuds i en meters højde og så skulle tilbygningen pudses. Kundens ønske var at få pudset hovedhuset også, så facaden blev ensartet på hovedhuset og tilbygning. Jeg foreslog at vi kunne pudse tilbygningen og derefter vandskure facaden.

Et par dage efter tog jeg ud for at lave nogle prøver på facaden, så kunden kunne se hvordan det ville blive hvis vi vandskurer i stedet for at pudse hele huset. Kunden endte med at vælge vandskuring af hus som afsluttende lag, og resultatet blev rigtig godt. Send din opgave ind hvis du skal bruge et murerfirma i Søborg