Renovering af Badeværelse

Hurtig kontakt & Uforpligtende Tilbud

Renovering af badeværelset, øger salgsværdien

Renovering af badeværelse

Priseksempler

● Renovering af toilet

I dette tilbud ville kunden have banket de gamle fliser af vægge og gulv, for derefter at få lagt nye fliser på gulvet og væggene inkl. priming og vådrumsmembran med tilhørende sokkelflise. Maleren skulle derefter fuldspartle, sætte filt op og male efterfølgende. Tilbuddet kræver murer, maler og vvser til at afmontere håndvask og toilet. Pris: 68.000 kr.

● Renovering af badeværelse

I dette tilbud ønskede kunden en større renovering af eksisterende badeværelse, med ny håndvask, wc, nyt loft, udskiftning af ventilation, opsætning af spots, nye klinker og vægfliser, vådrumssikring, fuldspartling filt og malerarbejde. Tilbuddet kræver murer, maler, tømrer, vvs’er og elektriker.

Pris: 145.000 kr.

Hvad koster Renovering af Badeværelse

Prisen på renovering af dit badeværelse svinger utrolig meget afhængig af hvor omfattende opgaven er. Hvis du blot skal have afmonteret sanitet, og udskiftet fliserne på gulv og vægge kan dette typisk gøres for 55.000 – 80.000 kr. 

Hvorimod hvis du ønsker at renovere badeværelset med ny sanitet, væghængt toilet, spots, gulvvarme, skjult rørføring, udskiftning af fliser og malerarbejde, kan kvadratmeterprisen på en komplet renovering godt løbe op i 25.000-50.000 kr. pr. m2, nogle gange højere, hvis man vil have meget luksus.

Det er umuligt at give et præcist bud på projektet, før man har set opgaven og kender alle kundens ønsker og behov. Send din opgave ind, hvis du vil have en fast pris på renovering af badeværelse.

Gulvvarme i badeværelset, for og imod

Skal du renovere dit badeværelse kan det godt blive en dyr affære at få etableret gulvvarme i, da det jo kræver at man banker hele gulvet op. Er det etablering af nyt badeværelse vi er ude i, skal man jo alligevel støbe gulvet fra start af, og så kan man jo ligeså godt få lagt gulvvarme i. 

Langt de fleste typehuse bliver bygget med gulvvarme i badeværelse gulvet. Det giver en god varmefordeling, varme fødder og et rigtig godt indeklima. Hvis du vælger gulvvarme for at spare for varmeregningen, skal du vide at det ikke er billigere end radiator. Det er en luksus detalje, der ikke tager ret lang tid at lave hvis man alligevel ikke har støbt gulvet endnu.

 

Pris på 4m2 gulvvarme

  • Prisoverslag på el eller vandbaseret gulvvarme hvor gulvet skal brydes op er 20.000.
  • Prisoverslag på gulvvarme hvor gulvet IKKE skal brydes op er 14.000

Renovering Badeværelse - Hvor lang tid tager det?

Hvor lang tid tager det at renovere badeværelse, er et standard spørgsmål. Det vil de fleste gerne vide når de efterspørger et tilbud på renovering af badeværelse gennem os.

Det kommer an på hvor omfattende opgaven er, om der er nogle specielle varer der skal leveres. Skal du blot have moderniseret 70’er badeværelset eller skal du have lavet en komplet renovering med alt hvad det indebærer.

Er det et eksisterende badeværelse med skråvæg, et stort eller lille badeværelse? Det afhænger meget af opgavens omfang, derfor foretrækker vi at se opgaven med egne øjne, inden for fastlægger tiden på processen.

Når vi har set opgaven giver vi dig en tidsfrist, og der vil selvfølgelig også være en tidsplan udregnet, med i tilbuddet. En typisk tidshorisont på at renovere badeværelset er 3-6 uger. Send din opgave ind, så tager vi et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå opgaven sammen.

Renovering af badeværelse
Renovering af badeværelse

Indretning af Lille Badeværelse

Specielt københavner badeværelser er meget små, selvom det samme arbejdsgang ved at renoverer badeværelse stort som lille. Men der er flere forskellige ting du kan gøre for at få mere plads på badeværelset. Selvom du måske kun har ganske få kvadratmeter, er det muligt at få badeværelset til at virke meget større. Det kan være en udfordring at indrette et lille badeværelse, det handler om planlægning, farvevalg og det rette inventar. 

For det første, er det en rigtig god ide at vælge et væghængt toilet til renovering af lille badeværelse. Det er lidt dyrere end et traditionelt toilet, men der gives mere plads i rummet. De fås også med kortere dybde, det vil også bidrage til at du får et mere rummeligt badeværelse. Drop mange at de forskellige pyntegenstande, og gå efter inventar der fylder mindst muligt. Vælg en håndvask der er kortere, evt en hjørnehåndvask og sørg for at holde rummet så enkelt som overhoved muligt. Hæng skabe over toilet eller håndvasken, for at spare yderligere på pladsen. 

Der har også meget at sige at du har lyse eller mørke farver på badeværelset. Ved at vælge nogle lysere farver, vil rummet automatisk se større ud. Det betyder dog ikke at alt behøver at være lyst. Pynt med en farvet måtte og nogle farvede håndklæder, hvis du synes det bliver for kedeligt.

Renovering af Badeværelse pris - der er penge at spare

Du kan få en billigere badeværelse pris ved at undlade at renovere hele rummet. Det kan f.eks være ved at nøjes med at udskifte vægfliserne og gulvklinkerne til nogle helt nye og moderne.

Vælger du at male selv og beholde det nuværende wc, håndvask og bruser vil det også bidrage til en lavere badeværelse pris.

En renovering af badeværelse er en investering i fremtiden, da det vil have en positiv effekt på boligens ejendomsvurdering.

Uanset om du får lavet en komplet badeværelse renovering eller blot en mindre modernisering vil det gøre en betydelig forskel på dit hjem som helhed.

Fordele ved renoveringen

Har du tænkt over

Love og regler for Badeværelse Renovering

Når man skal udført en komplet badeværelse renovering er der nogle forskellige regler, der skal overholdes i forhold til byggeriet. Vi har samlet 7 væsentlige regler, der er gode at have kendskab til. Hvis man ikke er fagmand kan det godt virke som en kompliceret jungle, men det er faktisk ikke så indviklet som først antaget. Er der noget du gerne vil spørge om eller er i tvivl om, kan du altid tage kontakt til os. Vi skal nok vejlede dig under hele processen, når vi bygger dit nye drømme badeværelse.

Autorisation

Der er flere opgaver på badeværelset der kun må udføres af fagfolk med autorisation. F.eks etablering af nye rør og afløb, nye el-installationer, trækning af kabler og ny eller omlægning af kloakering.

 

Ventilation

Det er ved lov at man skal have ventilation på badeværelset. Ifølge bygningsreglementet kræves en særskilt udsugning med åbning på mindst 200 cm2 og en indsugningskanal på mindst 100 cm2.

 

Vådrumssikring

Et badeværelse mindre end 3,26 m2 skal fuldt skal vådrumsikres i hele rummet. Hvis badeværelset er større, skal du kun give hele gulvet og 10 cm op ad væggene.

 

Hældning på gulvet

Et badeværelsegulv skal bygges op så der er minimum 1% fald mod gulvafløbet. (2% ved fast inventar og under badekar)

Krav til materialer

Vægge og gulv skal lavet i et sådan materiale at det kan tåle vand, fugt og almindelig slidtage. Udover det, skal det kunne tåle diverse rengøringsmidler og sæbe.

 

Indretning

Ved nybygning skal der mindst være 110 cm frit ud for wc og håndvasken, af hensyn til handicappede. Er der tale om en ombygning behøves det ikke, men det er en god ide for komforten.

 

BBR-registret

Uanset om det er en renovering eller nyt badeværelse du skal have lavet, er det dit eget ansvar at melde ændringer, store som små til BBR-registeret. (Bygnings- og boligregistret)

Book et gratis møde med vores badeværelse specialist