Skalmuring

Hurtig kontakt & Uforpligtende Tilbud

Giver en flot og stærk facade

Skalmuring

Skalmuring pris – hvad koster skalmuring

Prisen på skalmur svinger meget afhængig af hvor mange sten, hvilket forbandt,  og hvor mange udfordringer der er forbundet med projektet. 

En typisk stenpris vil ligge på omkring 13 – 15 kr. pr. sten eksklusiv materialer og moms. Med i sten prisen er pudsning af sokkel medregnet, men andre tilføjelser, såsom sålbænke i mursten eller skifer, opmuring af gesims, opmuring af gavle, kommer oven i prisen. 

Send din opgave ind, så finder vi en god pris på skalmuring, så du kan få en super stærk facade til dit nye hus.

Opmuring af indervægge i gasbeton

Som professionel murermester er det en sand fryd at komme ud til kunderne og hjælpe dem med forskelligt murerarbejde. 

Opmuring af murstensvæg eller opmuring af gasbeton til nybyggerier er nogle at det vi har laver rigtig meget af igennem tiden, så det er vi rigtig gode til. 

Når vi er ude hos kunden sætter vi en ære i at arbejdet bliver udført i aller højeste kvalitet. Det giver os en god følelse i maven og dig et smil på læben, før, under og efter arbejdet bliver udført.

Skalmuring
Skalmuring

Skalmur som facade

Gennem tiden har jeg været med til at mure over 80 typehuse og facader på større byggerier. Mursten er en af de smukkeste måder at udsmykke sit hus på, og så giver det en utrolig slidstærk facade der gør at huset er yderst veludrustet til at stå imod det danske vej. 

Udover at at det er et stærkt materiale kræver en murstensfacade minimal vedligeholdelse og er den mest anvendte måde at beklæde sit hus på i Danmark. Mursten fås i flere forskellige farver og overflader. Rød og gule sten er ret så populære, men du kan også få mursten i sort, hvid og brun. 

En mursten er lavet af ler og brændes i en ovn for at få den hårdhed den har. Uanset om du skal have lavet en læmur, muret store facader eller sat vægge op i huset kan jeg udføre arbejdet for dig. Alle generelle murerarbejde løses, alt fra mindre jobs til store byggerier og nybyg.

Opmuring af skorsten

Mange ældre huse har en skorsten opført i mursten. Opmuring af skorsten kan udføres på 2 måder. En muret skorsten kan laves i mursten eller opføres i præfabrikerede skorsten. Begge metoder kræver en muret underdel der går gennem tagryggen og ned gennem huset. 

Nogen er mere til en pejs som ved hjælp fra åben ild i stuen giver en helt speciel hygge i hjemmet der er svær at være foruden. Den indvendige skorsten er i mange ældre huse en del af husets sjæl og er med til at give hjemmet charme og fællesskab når man samles om ilden. Trænger pejsen eller skorstenen til en renovering er du velkommen til at sende din opgave ind Murerfirmaet.

Hvilke fordele har jeg

Har du tænkt over

Book et gratis møde med vores facade specialist