Stillads

Hurtig kontakt & Uforpligtende Tilbud

Læs mere om Stillads

Pudset facade Søborg

Når det drejer sig om større projekter for erhverv eller privat, er man nødt til at bruge et stillads for at få en sikker arbejdsplads.

Det kan være alt fra nybyggeri, udskiftning af tag, facaderenovering til udskiftning af vinduer og diverse arbejdsopgaver.

Men hvad du måske ikke ved, er, at der findes forskellige typer stillads til hvert job, og at de hver især har deres egne fordele og ulemper. Fælles for de de nyere stilladsdæk, er at de er lavet af aluminium.

Den mest almindelige stillads er murer stillads, da det er en robust konstruktion, og den bedste løsning til arbejde i højden, og let kan justeres i forskellige højder på trapper mm.

Det består af to rækker af stolper med tværbøjler, der skaber en platform, som murene kan stå sikkert på imens de arbejder.

Murer stilladser er stærke og stabile, men de er også tunge og tager længere til at opstille, end f.eks et mobilt stillads, såsom rullestilladset.

Hvis du arbejder på et mindre byggeprojekt, som f.eks. sætningsrevner eller mindre pudsreparationer, kan du overveje at bruge et rulle stillads i stedet, da det er mere mobilt, og giver en god justerbar arbejdshøjde.

Fordele ved Rulle stillads​

Fordele ved Murer stillads

Fordele ved arbejde fra platform

Fordele ved bukke stillads

Fordele ved skorstensstillads

Det fleksible Rulle stillads

Som professionel stillads og murerfirma, kan vi let gennemskue hvilket type stillads, der passer bedst til huset.

Derved kan vi give specifikke eksempler på, hvordan et rullestativ kan bruges til at forbedre arbejdsgangen i en række forskellige sammenhænge.

Derudover er det også værd at nævne vigtigheden af at bruger et kvalitets rulle stillads fra Jumbo, for at sikre arbejdstagernes sikkerhed og produktivitet for medarbejderne.

Rulle stilladser er en type stillads, der består af to rammer af stolper med tværstænger på hjul. Der kan monteres støtteben for ekstra stabilitet.

Det er lettere og nemmere at montere end murer stillads, men det kan ikke belastes så meget, og dens rækkevidde er også meget begrænset til nogle byggeopgaver.

Rullestilladset er let at flytte rundt på, kan opstilles på kort tid, og pakkes nemt på en stillads trailer for hurtig afhentning.

Rulle stillads priser: hvad koster opsætning og leje af rulle stillads

Prisen på opsætning af rullestillads afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen og varigheden af projektet. 

På almindelige renoveringer af parcelhuse, vil opsætning og leje af rulle stillads indgå som en integreret del, af den samlede pris, medmindre det kun er få timers arbejde.

For at få en mere præcis idé om, hvor meget det vil koste, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Der findes to typer Rulle stilladser

Enkelt dæk rulle stillads, som er et mindre stillads, som kan komme ind over alt. Det er også den mest anvendte, når det drejer som om arbejde fra stillads indendørs. Det gør det muligt at have sine ting med op i højden, fremfor at arbejde fra en stige.

Dobbelt dæk rulle stillads, er utroligt nok, dobbelt så stort i bredden som et enkelt dæk stillads. Det gør det lidt svære at komme igennem steder hvor der ikke er så bredt. 

Til gengæld kan man have nogle flere materialer  og værktøj med op i højden. hvilket er godt hvis man skal mure overliggere i eller brystninger.

Når du tager kontakt til os for at få et tilbud på facaderenovering, er vi den rette rådgiver i forhold til den gældende arbejdsopgave.

Stillads
Murermester Søborg

Det stærke Murer stillads

Murer stilladser er en type stillads, der ofte bruges til facaderenovering eller ved arbejde med murstensvægge.

Det består af to rækker stolper med tværstænger, der danner en platform, som arbejderne kan stå på.

Stilladset er stærkt og stabilt, men det er også tungt og tager længere tid at opstille end et rullestillads.

Murer stillads priser: hvad koster opsætning og leje af murer stillads

Prisen på et murer stillads afhænger af flere faktorer, herunder stilladsets størrelse og type, antallet af platforme, hvor længe du har brug for det, og hvor du har brug for det

For at få en mere præcis idé om, hvor meget det vil koste at opstille og leje murer stilladser, kræver det at vi kender alle detaljerne omkring projektet. Alle opgaver vurderes individuelt.

Arbejde fra platform

Arbejdsplatforme benyttes udelukkende ved arbejde for erhvervskunder på større byggepladser. Her er det helt rigtige stillads.

Det er en elektronisk platform, hvor håndværkeren, nemt og hurtigt kan skifte mellem etagerne ved nybyggeri eller renovering af boligblokke.

En arbejdsplatform er arbejdstilsynet rigtig begejstret for, de de er stærke, og giver en stor fordel i forhold til arbejdshøjden. dog kan det tage noget til at montere.

Platform priser: hvad koster opsætning og leje af platform

Prisen på et platforms stillads afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen og typen af platform, antallet af platforme, hvor længe du har brug for det, og hvor du har brug for det og om det skal flyttes mange gange.

Typisk vil en op- og nedtagning koste 5.000 – 10.000, og lejen ligger ca på 1.500 dagligt.

Bukke stillads

Et bukke stillads bruges kun til f.eks pudsning af vægge indendørs, eller skalmuring af parcelhus, uden 1 sal eller høje gavle.

Stilladset er let at sætte op og tage ned. Det er let og handy til små opgaver, men har meget lang rækkevidde, hvis du sætter mange stilladser sammen.

Priser på bukke stilladser: Hvad koster det at opstille og leje et bukke stillads

Omkostningerne ved opsætning af stilladser afhænger af flere faktorer, herunder projektets størrelse og varighed. 

Ved almindelige renoveringer af fritliggende huse vil opstilling og leje af stillads være inkluderet som en integreret del af den samlede pris, medmindre det kun drejer sig om få timers arbejde.

For at få en mere præcis idé om, hvor meget det vil koste, er du velkommen til at kontakte os

Stillads til skorstenen

Hvis man skal udføre arbejde omkring en skorsten, er et stillads omkring et absolut krav på grund af den ekstra sikkerhed. 

Det er vigtigt, at stilladset monteres af kompetent og erfarent personale, så arbejdet kan udføres på en sikker måde.

Priser på skorstens stilladser: Hvor meget koster det at opstille og leje et skorstens stillads

Prisen montering og nedtagning af en skorsten på et almindeligt hus vil typisk være 12.500 kr inkl. moms. Dette er baseret på et hus i 1 etage.

Stilladset vil blive opstillet omkring skorstenen og vil tage ca. to dage at opføre. Prisen omfatter udgifter til materialer, arbejdskraft og udbedring af stillads huller.

Hvilket stillads skal jeg vælge?

Uanset om du skal i gang med et gør det selv projekt, eller du skal have opsat den første platform, kan du med garanti regne med den rette rådgivning.

 

Hvordan du skal bruge dit stillads, og hvilken leverandører, skal vi nok hjælpe med. Ring til os på 91 11 11 50 eller send os en bestilling på kontakt@murerfirmaet.dk

Book et gratis møde med vores facade specialist