Tænk sikkerhed i din nye bolig

Sikkerhed i boligen kan du tage højde for allerede i din byggeplanlægning. Nogle sikkerhedshensyn er helt individuelle, i forhold til hvem der skal bo i boligen, mens andre er generelle og handler om, at sikre din nye bolig og dit indbo.

Murerfirmaet

Projekt sikker bolig

Er du i gang med at bygge nyt hus ved du med garanti, at der er masser af småopgaver,der til trods for en grundig planlægning, altid dukker sådan lidt uventet op.

Har du småbørn i huset er børnesikringerne sikkert allerede med i dine planer og har du en kørestolsbruger i husstanden, ved dit murerfirma sandsynligvis alt om, at der ikke skal være dørtrin i boligen. Men har du husket at tænke på den helt generelle sikkerhed, der handler om at holde ubudne gæster ude.

En lås er ikke bare en lås

Der findes rigtig mange låsesystemer på markedet. De mekaniske, er dem vi kender bedst. Her bruger du en nøgle til at åbne døren og så vælger du, om døren skal låse automatisk, når du lukker den, eller du også her skal bruge en nøgle. De elektroniske låsesystemer bruger ikke en almindelig nøgle, men derimod en en slags magnetnøgle eller en magnetbrik, for at låse døren.

Der er meget stor forskel på, hvor let en lås er er at bryde op, så derfor kan det være smart at tage en snak med en låsesmed, der netop har ekspertisen og ved alt om de forskellige muligheder du har, når du skal indbrudssikre din bolig. 

Selv om vi måske ikke lige tænker på vores vinduer som noget, der skal sikres, er det faktisk ad den vej de fleste indbrud sker. Derfor bør du også have indbrudssikret dine vinduer. Mange vinduesproducenter har tænkt sikkerheden ind i deres produkter, men spørg dit byggefirma til råds eller kontakt en låsesmed.

Beskyt din nye bolig og dine værdier

Bygger du i København eller omegn, skal du være ekstra opmærksom på at at det er et område hvor det godt kan betale sig, at få indbrudssikret din bolig. Antallet af indbrud og indbrudsforsøg i Københavnsområdet er høj, så det kan faktisk vise sig at være en rigtig god ide, at være på forkant med indbrudstyvene, og gøre det så svært som muligt for dem, at begå indbrud hos dig.

Et flot, nybygget hus signalerer værdi, både for helt almindelig mennesker, men desværre også for indbrudstyvene. Derfor vil det være en god investering, at tænke sikkerheden ind i dine byggeplaner, så du har den rigtige sikring fra starten af. Her kan murerfirmaet, sammen med låsesmeden, finde den bedste løsning, så du får sikret både døre og vinduer på den mest optimale måde.

En låsesmed kan hjælpe dig med mange ting

Vi kender nok bedst til låsesmeden, hvis vi er kommet til at låse os ude. Så kommer han ud og sørger for, at vi kan få adgang til vores hjem igen. Nogle gange går der ikke lang tid, før døren igen er åben, andre gange skal der noget mere knofedt og specialværktøjer til. Forestil dig nu, at låsesmeden er en indbrudstyv. Du har nok allerede forstået sammenligningen. 

Du kan altid bestille det, der kaldes et sikkerhedstjek hos en autoriseret låsesmed i København. Her vil låsesmeden komme forbi og kigge på byggeplanerne sammen med dit byggefirma og give dig et tilbud på sikring af døre og vinduer, så du kan være sikker på, at dit hus er indbrudssikret på bedst mulig måde. 

Har du mange værdier, som du gerne vil passe på, kan du også tale med både dit murerfirma og med låsesmeden om et alarmsystem, der kan skræmme ubudne gæster væk.