Facadeisolering Tilbud

Siver varmen ud af huset hurtigere end du regner med? Så har du sandsynligvis brug for en facadeisolering og vores eksperter står klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne team sikrer høj kvalitet og præcision i alle projekter.

Få Uforpligtende Tilbud

Billeder:

Facadeisolering pris: Hvad koster det?

Prisen på facadeisolering kommer an på forholdene og hvilken isoleringstykkelse du ønsker. Kvadratmeterprisen på 200 mm facadeisolering er 250 kr. dyrere, end på 100 mm. Derfor har det en betydelig effekt på materialeprisen, hvilken løsning du vælger.

Udover materialeprisen betyder det også meget for din facadeisolering pris, hvordan facadens nuværende tilstand er. Er facaden i dårlig stand eller meget ujævn, er man nødt til at udbedre skaderne inden man kan gå i gang med facadeisoleringen.

Det kan eksempelvis være reparation af sætningsskader, mursten, puds eller opretning af lunker. Eventuel algevækst skal renses og løs maling slibes af inden man kan opsætte den udvendige isolering.

Priseksempler på facadeisolering

Der er mange ting der kan påvirke prisen på facadeisolering. Derfor er det en god ide at booke et møde med en specialist.

Tilbud 1:  129.250 kr. ekskl. moms

Facade 115m2, sætningsskader 15 stk. og algerens. Isoleringstykkelse 100 mm.

Tilbud 2: 191.960 kr. ekskl. moms 

Facade 168m2, opretning, og afslibning af maling. Isoleringstykkelse 150 mm.

Hvornår er facadeisolering en god løsning

Den udvendige isolering er ligesom at give hjemmet en varm frakke på, kulden bliver holdt ude og varmen bliver holdt inde. I modsætning til indvendig isolering, har facadeisolering den fordel at man ikke mister dyrebar plads indenfor i huset.

Facadeisolering er en kombination af energioptimering og facaderenovering. I mange tilfælde er facadeisolering en god løsning, specielt til ældre huse, murstenshuse uden hulmure eller beton / gasbeton huse.

Energimærket bliver bedre, samt ejendomsværdien stiger og boligen bliver mere attraktiv. Det er den dyreste form for facaderenovering, men det er også den eneste form for renovering af facaden, der tjener sig selv hjem med årene.

Facaden bliver utrolig stærk, da man pudser et net i grundpudsen, som fungerer som armering. Har du problemer med kuldebroer, utætte vægge eller fugt, kan det også hjælpe mod dette.

8 forskellige isoleringstykkelser

Udvendig facadeisolering af boligen giver ejendommen et helt andet udtryk set udefra. Det er et arbejde der skal udføres omhyggeligt for at få et rigtig flot resultat og undgå kuldebroer. 

Tykkelsen på 50 og 100 mm, er de mest anvendte tykkelser når vi arbejder med facadeisolering. Men der findes også 30, 80, 120, 150, 180 og 200 mm facadebatts til den udvendige isolering. 

100 mm er dyrere i materialer, end 50, men ikke i arbejdsløn,. Det vil sige at hvis du har budgettet og det passet sammen med den eksisterende facade, kan det bedst betale sig at tage løsningen til 100 mm. 

Når vi snakker facadeisolering hører pris og kvalitet sammen. Forstået på den måde at jo tykkere facadebatts der bliver opsat, jo mere vil man automatisk spare på den årlige varmeregning. Send din opgave ind, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker.

Du kan selv vælge farve og struktur på den udvendige isolering

Når du får en facadeisolering af dit hjem vil dit hus få et frisk pust, og man vil få en følelse af at hjemmet er nybygget. Du kan vælge mellem 3 forskellige løsninger i forhold til strukturen på facaden.

Den mest finkornet struktur som man normalt filtser huse i (Skalcem S2000) er den som kunderne mest tyer til. Det fået som standard i 36 forskellige farver, heriblandt, creme, grå, blå, rød, hvid, gul mm. Hvis du er til lidt mere struktur i facaden, dog stadig diskret, vil jeg anbefale at i vælger Skalcem 3000. Den fås kun i den hvid farve, men kan males hvis man ønsker en anden farve.

Den sidste løsning er Webers berømte 280’er som er kendt i murerbranchen for at være ekstra stærk. Den er lidt mere grovkornet end de 2 andre muligheder og fås hvid og grå.

Alle 3 slags kan males på, så du har mulighed for at få dem i lige den farve du ønsker. Hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der er den rette for dig, er der mulighed for at vi kan lave en prøve på facadeisoleringen, så kan du selv vælge hvilken løsning der passer dig.

Hvad skal man tage højde for når der skal facadeisoleres

Når du skal have lavet en facadeisolering er det en god ide at snakke med sin kommune omkring projektet for at sikre sig, at det er i orden. Der er nogle regler, der skal overholdes, blandt andet skal der være mindst 2,5 m til skel.

Det er forskelligt fra kommune til kommune hvilke regler, der gør sig gældende. Nogle steder er der bestemte regler for hvordan husets udseende skal se ud. Udover det, skal man huske at indberette til BBR-registeret, at der bliver lavet om på bygningen, og hvad du har ændret.

Fordele ved facadeisolering

Har du tænkt over

Hvor meget sparer man årligt på varmeregningen

Hvis du har et almindeligt hus hvor vil man typisk kunne spare 5.000 – 8.000kr om året i varme. Nogle gange er der langt flere penge at spare hvis man f.eks har fjernvarme. Det betyder selvfølgelig også noget om huset skal beklædes med 200 mm. isolering eller det er 30 mm. Der er mange ting, der gør sig gældende for hvor mange penge man sparer årligt på varmeregningen grundet facadeisoleringen. Hvis dine vinduer er meget gamle og utætte, vil huset have svært ved at holde varmen, også selvom der bliver udført en udvendig facadeisolering.

Facadeisolering trin for trin

- Mødet med kunden

Det hele starter et møde hvor vi vil gennemgå opgaven med dig. Man er nødt til at se opgaven med egne øjne for at kunne give et seriøst bud på opgaven. Under mødet er der mulighed for at afstemme forventninger med kunden, i forhold til slutresultat, forventninger og isoleringstykkelse.

- Facaderenovering

Inden man kan gå i gang med at udføre facadeisoleringen er man nødt til at gennemgå facaden. Hvis facaden har sætningsskader, ødelagt pudslag eller mursten er man nødt til at udbedre skaderne. Det samme hvis facaden er alt for ujævn er man nødt til at rette lunkerne op inden opsætning af facadebatts. Er der algevækst på facaden skal dette også behandles med alt rens, og gammel maling skal slibes af.

- Montage af facadebatts

Når facaderenoveringen er færdig borer man en bundskinne nede ved soklen. Bundskinnen er med til at holde bunden af den udvendige isolering og samtidig skal drypnæsen monteres derpå. Drypnæsen er med til at lede vandet væk når det regner på facaden. Nu er man klar til at lime facadeisolering fast til facaden og bore dybler, som en ekstra garanti for det holder.

- Armeringsnet

Facadeisolering bliver altid beklædt med netpuds efterfølgende. Nettet fungerer som armeringsnet i facaden, det gør at det får en utrolig stærk facade. Man trækker grundpuds på, trykker nettet i og trækker grundpuds på igen, derefter skal det pudset sammen. Det er utrolig vigtigt at man arbejder efter gældende regler, for at facaden ikke slår revner. Alle hjørner får også en hjørneskinne, for bedre at kunne modstå stød.

- Slutpuds

Når grundpudsen er hærdet kan man give facadeisoleringen det sidste lag, nemlig slutpuds. Slutpudsen er det samme lag, som man udfører ved en vandskuring eller filtsning af hus. Vælge mellem 36 forskellige farver.